BURZA - 18.11.2017

18.09.2017 22:05

Milé maminky i ostatní prodávající či Vy, kdo jste měli někdy zájem o prodej na burze v bystrckém Společenském centru,

máme radost, že můžeme navzdory zpoždění způsobeném rekonstrukcí Spolcentra oznámit další konání naší velké burzy, a sice 18.11.2017.
Kromě toho, že nám městská část zajistila novinku v podobě renovovaných prostor, máme novinky i my, organizátoři.
Zavádíme totiž nový software, který, jak doufáme, usnadní prodej na této burze a urychlí odbavování kupujících (takže se snad i více prodá ;-)). Pro účast na burze potřebujete nyní přístup na internet. Víme, že pro některé to může být věc nemilá, ale nedá se nic dělat a třeba se opravdu ve Vašem okolí najde někdo, kdo Vám pomůže. 

Obsluha programu je poměrně intuitivní. Jakmile ho spustíme (1.10.2017 od 8.00), můžete se přesvědčit sami. V příloze k tomuto mailu naleznete aktualizovaná pravidla prodeje, která rovněž obsahují návod, jak s programem pracovat. Pokud by si někdo nevěděl rady, neváhejte nám zavolat či napsat email prosím. 

DŮLEŽITÉ!!! KÓDY PRODÁVAJÍCÍM JIŽ NEPŘIDĚLUJEME MY, ALE SAMOTNÝ PROGRAM. Přihlašovat se prosím začněte opravdu až 1.10. 2017, před tímto datem ještě budeme dělat nějaké úpravy a mohlo by dojít k vymazání Vámi zadadných údajů. Děkuji.

Stále zde existuje možnost prodávat na vlastním stolečku o velikosti 1x1 m, jejich počet je však omezen a budeme přidělovat dle principu "kdo dřív zamluví a zaplatí". K této formě prodeje se můžete přihlašovat již nyní.

V příloze naleznete rovněž letáček. Pokud byste jej chtěli distribuovat dále, sdílet s kamarády či známými či případně vyvěsit ve Vaší škole či školce, budeme více než rádi. 

Přejeme krásný den a těšíme se na další společnou burzu - za organizátory Jana Kočičková a Silva Ludíková

P.S. Ke komunikaci prosím používejte email burzabystrc@seznam.cz, nechceme zbytečně zahlcovat schránku Kaštánku - i když ani tam se Váš email neztratí, žádný strach ;-)

—————

Zpět