Letiště Medlánky - exkurze - 3.5.2016

24.04.2016 22:26

Milé maminky,

 

3.5. nás čeká exkurze na letišti Medlánky. Sraz bude se všemi na dětském "mini" hřišti, vedle restaurace U křivé vrtule v 10.25 hodin. Exkurze bude trvat cca 60 - 90 minut a kromě povídání o létání a letadlech nás čeká prohlídka letadel a dětičky si budou moci i do letadel sednout.

 Pokud se na letiště nedopravíte sami autem, či nepůjdete pěšky z Bystrce nebo z Komína (6km nebo 4 km, ale v týdnu jezdí po úzké cestě bez krajnice dost nákladních či osobních vozů), můžeme si dát sraz v 9.50 hodin na zastávce autobusů č, 41 a 71 "Medlánky" (autobusy jednou od Semilassa, Kr. Pole). Odtud je to cca 1,5 km do kopce po chodníku. Na exkurzi je nutné se
přihlásit (počet míst je omezený - z důvodu vystřídání se v letadlech atd.).  Pokud jste se již nepřihlásili v Kaštánku (na papírový seznam), učiňte to co nejdříve. Za exkurzi se platí - bude se vybírat 50 Kč na rodinu.

 Po skončení exkurze je možné se v restauraci U křivé vrtule i najíst. Potřebují ale dopředu vědět, kolik cca porcí mají udělat. Proto k přihlášení uveďte i počet obědů, budete-li si brát.

 Budeme se na vás těšit
 

—————

Zpět