Mikulášská besídka - 6.12.2016 (nahlášení)

23.11.2016 19:13

Milé maminky,

 

jak lumpačení našich dětiček, tak výzdoba supermarketů nám každý den připomíná, že nás brzy navštíví svatý Mikuláš s andělem a možná i čertem. Nejinak tomu bude i v Kaštánku.

A aby věděl Mikuláš, komu že to má nadílku přichystat, je nutné mu vyhotovit seznam se jmény poslušných dětiček (do 30.11.2016). Na akci je proto NUTNÉ se přihlásit mailem (do 30.11.2016). V mailu prosím uveďte jméno dítěte - dětí (jak chcete, aby Mikuláš Vaše dítě oslovoval - zdrobnělinu atd.) a příjmení dítěte.

Děti, které nebudou na akci přihlášeny, bohužel nebudou moci dostat balíček jako ostatní děti. "Vstupné" na akci je za každé obdarovávané dítě 50 Kč (zahrnuje cenu balíčku + ostatní náklady na akci). 

A co nás čeká? při rozcvičce se naučíme básničky a písničky, se kterými potěšíme Mikuláše a odzbrojíme čerta. Pak si nějakého čerta a anděla vyrobíme a až budeme mít plná bříška z výslužky, tak se vyřádíme při čertí diskotéce.

Na akci velmi rádi také uvidíme malé i velké čerty a anděly a to ať už z řad dětiček, maminek, tatínků či dalších návštěvníků akce.

Budeme se těšit na viděnou

—————

Zpět