Pálení čarodějnic

12.04.2016 13:56

Milé maminky,

 

v týdnu 25.-29.4. (nejpravděpodobněji 27.4. nebo 28.4.) proběhne na ragbyovém hřišti v Bystrci ( J. Obrovského 2) tradiční pálení čarodějnic. Přesný termín pálení čarodějnic bude znám až pár dní předem (na webu https://kastanekbystrc.webnode.cz/, facebooku, mailem, ve výloze hračkářství na nám. 28.dubna),  aby nám na ty čarodějnice a případně i špekáčky nepršelo.

Na místě bude pro vás připraveno pečivo, zelenina, hořčice, kečup, tácky, atd.. Špekáčky, nebo jiné dobroty vhodné k opékání si vezměte prosím s sebou. Také by bylo dobré si přinést nějaký "klacek" na opékání, protože "erárních" je málo. Malí i velcí mlsouni také jistě uvítají nějakou sladkou dobrotu. Takže komu se chce, může dát v plen i nějaké to své mistrovské dílo.

Přestože míst k sezení oproti předchozím letům přibylo, předpokládáme, že se na všechny zúčastněné nedostane. Tudíž by bylo dobré přinést si nějakou deku, karimatku apod.

Pro naše malé bude připravena čarodějná cesta s pokladem, kde se dozví něco o čarodějnicích, ale i o Filipojakubské noci a zvycích a pověrách s ní spojených.

Vstupné na akci bude 40 Kč za rodinu. Začátek akce bude v 16 hodin a rozloučíme se v 19 hodin, kdy se bude zavírat areál hřiště (vstup od pneuservisu).

 

Na viděnou se budou těšit kaštánkovské tety

—————

Zpět