22. 10. 2019 SFÉRICKÉ KINO

16.10.2019 22:19
Milé maminky a milé děti,
příští týden 22. 10. 2019 nás v Kaštánku čeká velké překvapení, přijede za námi Sférické kino s pohádkou Naši kamarádi zvířátka.
Jedná se o veliký nafukovací stan, do kterého si vlezeme, hezky se uvelebíme (sedneme si nebo lehneme na podložky) a na stěnách stanu nám bude promítána 3D pohádka pro nejmenší diváky. Kapacita stanu je sice omezena, ale postupně se prostřídáme, dokud se nedostane na všechny diváky. Pohádka bude promítána několikrát po sobě. Délka filmu je okolo 20 minut a jedná se o úžasný zážitek jak pro děti tak pro maminky.

Po celou dobu projekce bude v předsálí připraven pro děti jednoduchý program: tvoření a koberec s hračkami. K dispozici nám bude samozřejmě kuchyňka. V případě hezkého počasí můžeme trávit čas i venku před spol. centrem.

Není potřeba se hlásit a budeme rádi když pozvete i své kamarády.

 

S sebou: přezůvky, svačinu, pití a dobrou náladu :-)

 

 

Cena:

dospělý 80,- Kč

dítě 50,- Kč

děti do jednoho roku zdarma

 

Na všechny filmové fanoušky se těší tety s Kaštánku

 

 

 

Naši kamarádi zvířátka

 

Vítejte na farmě dědy Franka! Děda toho o zvířatech ví hodně. Pojďte za mnou, navštívíme farmu a dozvíme se o zvířatech moc věcí. Budeme si hrát nebo hádat zvuky zvířat. Pojedeme s dědou Frankem na velké dobrodružství!  Setkáme se s divokými zvířaty z džungle, ze savany, pouště, severního pólu, jižního pólu a oceánu. Dozvíme se více o ptácích, broucích, obojživelnících, býložravých a masožravých zvířatech. Budeme hledat ohrožené druhy. Skončí někdy toto dobrodružství?

—————

Zpět