Kaštánek se opět hlásí

04.09.2020 17:32
Milé děti a milí rodiče,
prázdniny jsou téměř za námi a my se na vás všechny zase těšíme v Kaštánku. Budeme se potkávat jako dříve - v úterý  v 9:30 - 11:30 počínaje  8. 9. 2020. Máme opět k dispozici Společenské centrum a pokud to počasí dovolí, naplánujeme společný program venku.
Na děti čeká spousta různé zábavy - od pohybových her, říkanek, tvoření až po pohádku a společné muzicírování. Kromě toho si můžou postupně zvykat na dětský kolektiv a naučit se v něm fungovat. Maminky mají skvělou příležitost se dostat z domu, sejít se a seznámit se s ostatními maminkami. Často v Kaštánku vznikají pevná přátelství jak mezi malými, tak i velkými.
Akční maminky se mohou aktivně zapojit na tvoření programu Kaštánku a realizovat se tak. Z řad organizátorek odchází zpět do práce Martina Šauerová a Katka Kottková a my určitě uvítáme nové posily. Způsob spolupráce si můžete volit úplně samy - můžete vést celé setkání, nachystat si jenom určitou část, spolupracovat pravidelně nebo jen jednorázově, mít na starost web, maily, komunikaci, cokoliv.... Stačí se ozvat na kaštánkovský mail  a domluvíme se. Budeme mít obrovskou radost z jakékoliv formy pomoci. Činnost v Kaštánku je dobrovolná a nic si nevyděláte, zato si můžete lecos vyzkoušet, něco se přiučit a něco nového zažít. 
Pokud už vaše kaštánkovská léta skončila a jdete do školky a do práce, přejeme ze srdce, ať se daří a doufáme, že si odnášíte krásné vzpomínky. Pokud si přejete vyřadit z kaštánkovského adresáře a nadále nedostávat informační maily o programu, odpovězte na tento mail a my vás vyřadíme.
Aktuální program vám budeme jako dříve posílat mailem, najdete ho na našich FB stránkách i na webu kastanekbystrc.webnode.cz.
Ahoj v Kaštánku!
 
Helena Brelová
Barbora Halfarová
Hana Kopečná
Markéta Dryáková
Katka Machová

—————

Zpět