Lipka - 25.6.2019

19.06.2019 22:39

Milé maminky a milé děti,

 
máte rádi přírodu? Máme před sebou poslední kaštánkovské setkání v tomto školním roce!! V úterý 25.6. se společně vydáme na Lipku a z dětí se stanou malí přírodovědci. Bude se nám věnovat teta Pavlína Veselá, která zde vede kroužky pro děti od 2 let, takže má s malými dětmi bohaté zkušenosti a program bude přizpůsoben našim nejmenším. Čeká nás pohádka, přírodovědné bádání i hraní. K dispozici budeme mít celou zahradu, a pokud počasí dovolí, celý program bude venku. Jinak je samozřejmě možnost využít i vnitří prostory, takže případná nepřízeň počasí vůbec nebude vadit, program se přesune dovnitř.
Pro děti doporučuji oblečení kterému nevadí ušpinění, případně náhradní, dále nezapomeňte svačinku, pití a pokrývku hlavy kvůli sluníčku.
 
Lipka je centrum ekologické výchovy na ul. Lipová 20. Nejlepší je přijet tram. č. 1. na zastávku Lipová (z Bystrce 10 minut) a odtud je to asi 300 metrů rovně nahoru do kopce. Na zahradě Lipky se sejdeme v 9.30 hodin, program je nachystám přibližně do 11.30 s prostorem na svačinku a i po programu můžeme využít zahradu k dalšímu pobytu.
Vstupné bude tradiční, 50 Kč za rodinu. Není potřeba se nijak hlásit.
 
Na všechny malé přírodovědce se těší teta Eva a teta Pája.

—————

Zpět