Rozmarýnek - 2.10.2018 - PŘIHLÁŠENÍ

25.09.2018 18:30
Milé maminky, milé děti,
 
příští úterý nás čeká poslední venkovní program v tomto roce. Vyrazíme spolu na pracoviště Rozmarýnek, které spadá pod environmentální centrum Lipka. Program bude uzpůsoben našim nejmenším a bude zaměřený hlavně na zvířátka, která zde mají. Děti zjistí, jak se žije králíkovi nebo slepici na dvorku. Dozví se, co lidem chov hospodářských zvířátek přináší a také, co obnáší péče o ně. Budou moct vejít do kurníku a pohladit si, případně trochu prohnat slepičky, husy a další drůbež...hladit králíčky... :-)
V rámci areálu Rozmarýnku je také vybudován krásný ekodům, kde se pro změnu nachází exotická zvířátka (ještěrky, leguánci, pavouci). Najdeme zde také zázemí v podobě WC.
Program je cca na hodinu - od 10:00 do 11:00, v případě zájmu bychom mohli ještě chvilku zůstat na zahradě, posvačit, prohlédnout si permakulturní zahradu a další zajímavosti (např. solární sušičku).
Cena programu je 30,- na dítě, kapacita je 15 dětí (děti, které ještě nechodí, do cca 1 roku, nebudeme počítat).
 
Rozmarýnek se nachází v Jundrově na adrese Rozmarýnová 6. Sraz bude v 9:55 u vchodu do areálu. Dojet se dá kromě MHD také po cyklostezce okolo řeky od zastávky Svratecká (cca 1,8 km).
 
Prosím o nahlášení počtu dětí, kdo byste se rád zúčastnil, do neděle 30.9.
 
V případě velmi nepříznivého počasí (hlášený déšť na celé dopoledne) bychom vymysleli náhradní program ve Společenském centru. Dali bychom vědět den předem.
 
 
Na všechny se těší teta Mirka
 

 

—————

Zpět