28. 1. 2020 zimní vycházka

25.01.2020 17:07

Milé děti a maminky,

příští Kaštánek 28. 1. 2020 se nebude konat ve Společenském centru, protože společně vyrazíme do přírody a užijeme si to venku. Prosím, pořádně se na to vybavte, ať vás nezaskočí zima nebo bláto. 
Sejdeme se v 9:45 hodin  U Křivé borovice (pozor, začátek je o 15 minut posunutý)
Na místo se dostanete autobusy 51, 52 nebo 54 zastávka Ruda nebo Říčanská (autobusy 52 a 54). Odtud je to 5-10 minut chůze. Na místě taky můžete pohodlně parkovat, podél silnice je parkovací pruh, pozor, nevjíždějte na polní cestu mimo silnici, často se tam vybírají pokuty.
Budeme se pohybovat v okolí křivé borovice a vodárny, nečeká nás žádný náročný program, spíš hraní a úkoly v lese. Myslíme i na maminky s kočárky. S sebou si vezměte termosku s teplým pitím, nějakou svačinu, pokud budou děti dobře hledat, najdou v lese malou dobrotu a uspořádáme piknik v přírodě. Dále budete potřebovat něco na nakrmení lesních zvířat. K dispozici jsou krmítka, můžete vzít semínka pro ptáky nebo lojové koule, do krmelce můžete dát mrkev nebo jablko. Pečivo ani jiné potraviny neberte, zvířatům bychom tím ublížili. 
Tentokrát je účast na programu zdarma a nemusíte se hlásit.
Pokud by přišlo nějaké extrémní počasí, akce by byla odvolána, ale opravdu jen v krajním případě. Sledujte mail. 
 
Na všechny se těší Markéta a Martina

—————

Zpět