Dopravní hřiště - 3.9.2019

29.08.2019 09:08
Milé maminky a milé děti,
 
srdečně Vás zdravíme po prázdninové přestávce. Věříme, že se opět budeme potkávat v Kaštánku a moc se na společně strávené chvíle těšíme. Během září nás čekají venkovní akce, od října nám bude opět k dispozici spol. centrum jako vždy.
Hned první zářiové úterý, 3. 9., se sejdeme v 9.30 na Dopravním hřišti na Riviéře.
Jedná se o areál dopravní výchovy na adrese Bauerova 7, kde nás budou v 9.30 očekávat. Dopravní hřiště je celé zamluveno pro Kaštánek, takže určitě děti vybavte dopravními prostředky, koly, odrážedly, koloběžkami apod. Pár koloběžek a šlapacích autíček je k dispozici přímo na hřišti. Bude se nám věnovat paní str. Andrea Půčková Fimbingerová, která zodpoví všechny dotazy, hřiště nám ukáže a seznámí nás a naše děti se základními bezpečnostními opatřeními nejen na silnici. Dopravní hřiště má vnitřní i venkovní část, takže ani nepřízeň počasí nás od návštěvy neodradí.
K areálu se dostaneme autobusem 44 na který se přestoupí v Pisárkách, zastávka autobusu je Riviéra. K dispozici je i parkoviště, které je naproti dopravního hřiště.
Na akci se není potřeba nijak hlásit, vezměte i své kamarády a známé, pro děti nezapomeňte svačinku a pití, i když k dispozici na hřišti jsou automaty na sladkosti i nápoje. Vstupné budeme vybírat jako vždy 50 Kč na rodinu.

 

 

Na první společné poprázdninové setkání se těší teta Eva

—————

Zpět