Hřiště Laštůvkova - 13.5.2014

07.05.2014 08:20

Milé maminky,

příští týden nás čeká venkovní klub - sejdeme se na dětském hřišti na ulici Laštůvkova od 9.30 - mapa: https://mapy.cz/s/9OPr
- zastávka autobusu 50 nebo 52 - Wollmannova
- zastávka trolejbus 30 - Laštůvkova
- hřiště v blízkosti MŠ Laštůvkova - s velkou pavučinou, lodí, oploceným hřištěm, pískovištěm a houpačkami

S sebou odrážedlo, svačinku a dobrou náladu. Uspořádáme závody na odrážedlech, nakreslíme dětem na hřišti silnici, po které budou moct jezdit podle semaforu, starší děti se mohou učit jezdit vlevo. Zbylé křídy poslouží na zábavu dětem a pro zlost maminkám, jak od nich budou děti umazané :-). Připraveno bude i pár dalších zábavných úkolů. Můžete vzít i věci na písek a jiné oblíbené venkovní hračky. Snad nám bude počasí přát!

Uvítáme vaše nápady a postřehy k programu, zda vám venkovní program vyhovuje nebo ne. Přijde nám někdy líto sedět při hezkém počasí v centru, na druhou stranu je počasí nevypočitatelné a poručit mu nemůžeme. Uvidíme, zda budeme mít příštít týden štěstí :-)

Těšíme se naviděnou

teta Hanka

V případě velmi nepříznivého počasí se klub uskuteční ve Společenském centru. O případném přesunu do Společenského centra vás budeme informovat během pondělí mailem, jinak platí venkovní program!

—————

Zpět