Informace o změně ceny klubu

11.10.2017 16:14
Milé maminky,
 
chtěly bychom Vás informovat, že jsme se po dlouhé úvaze rozhodly zvýšit cenu Kaštánku ze 40,- na 50,- Kč. Situace je taková, že aktuálně musíme platit nájmy v jiných prostorech, ceny pomůcek na tvoření také nejsou zrovna levné a nechceme se dostat do situace, že bude nutné, abychom chod klubu dotovaly z vlastních prostředků. V současné chvíli do něj investujeme spoustu volného času, vymýšlíme program tak, aby byl co nejvíc zajímavý, nakupujeme potřeby na tvoření často po celém Brně (aby vyšly co nejlevněji), jezdíme a testujeme různé aktivity, abychom zjistily, jestli budou pro klub vhodné a spoustu další neviditelné práce. A to všechno zdarma.
V případě, že by nám do budoucna nějaké peníze zbyly, určitě je zase vhodně investujeme zpátky do činnosti klubu. Mohly bychom pozvat např. divadlo, klauna na karneval..nápadů máme hned několik.
Domníváme se, že 50,- Kč za 2 hodiny klubu, ve Společenském centru navíc ještě i se svačinou nebo často s malou odměnou pro děti za plnění úkolů, není při dnešních vysokých cenách zase až tak moc. Věříme, že tento náš krok pochopíte a zůstanete nám věrné. :-)

S pozdravem tety z Kaštánku

 

—————

Zpět