Otevřená zahrada 23. 9. 2014

18.09.2014 21:44

Milé maminky,

příští týden se s Kaštánkem vydáme do centra Brna - do OTEVŘENÉ ZAHRADY na Údolní ulici 33.

Otevřenou zahradu provozuje Nadace Partnerství. Jedná se o jedinečný prostor v centru Brna se 12 interaktivními stanovišti, která návštěvníkům přibližují působení 4 přírodních živlů. Děti a maminky si budou moci vyzkoušet působení Země, Vody, Vzduchu a Slunce. Vzhledem k tomu, že bychom děti neudrželi na jednom místě dlouhou dobu, projdeme si zahradu bez lidského průvodce, využijeme však průvodce tištěné, které nám dají návod, jak s jednotlivými stanovišti zacházet. Bude-li zájem, můžeme pořídit i "Průvodce po rostlinách". 

S sebou doporučujeme: dostatečné oblečení dle počasí (na příští týden hlásí ochlazení, ale snad aspoň sluníčko vydrží), v zahradě si děti rády hrají u "řeky", tak zvažte něco spíše nepromokavého, případně věci na převlečení, svačinku. V areálu lze zakoupit drobné občerstvení.

Doprava na místo - každý po vlastní ose, sraz v 9:45 na zastávce Obilní trh ve směru od centra, tj. blíže parku: MAPA. V případě nouze volejte na 777 932 764, Hanka Macháčková. Od 10 hodin máme domluvenou prohlídku v zahradě, opozdilci se můžou přidat přímo v zahradě na Údolní 33.

Případné otázky zodpovíme i po mailu.

Těšíme se naviděnou :-)

teta Hanka

—————

Zpět