Pohádkový Kaštánek + Burza nápadů

08.09.2015 21:02

Milé maminky,

děkujeme všem, které dnes přišly na uvítací setkání, i těm, které dorazí příště.

V úterý 15.9. nás čeká Pohádkový Kaštánek, ve kterém si děti vyrobí jednoduché maňásky na hraní pohádky. Klub si připraví teta Maruška, která se rozhodla připojit k organizačnímu týmu a my jí za to velmi děkujeme :-) Zároveň se těšíme na nové i staré známé kamarádky v Kaštánku!

Jak jste dnes zaregistrovaly, odcházejí z organizačního týmu dvě maminky, teta Helča a teta Mirka. Děkujeme jim tímto za vše, co pro Kaštánek udělaly a přejeme hodně úspěchů v pracovním procesu. Teta Hanka ještě zůstane do konce září a pak také s vedením klubu skončí. Ve vedení pokračuje zkušená teta Janka. A děkujeme Míše, která se dnes ujala funkce pokladníka a účetní.

Aby měly možnost se zapojit nové maminky, uspořádáme 22. 9. Burzu nápadů - kdo bude mít nápad na tvořeníčko pro děti, vyrobí si doma vymyšlený výrobek, který přinese do klubu. Společně pak vyhodnotíme, který z nápadů by bylo pěkné zrealizovat (pravděpodobně všechny :-) Inspiraci můžete čerpat i v kronikách, které budou příště opět k nahlédnutí v klubu. Zároveň s tím dáme dohromady program na říjen. A ukážeme si, co vše se dá v Kaštánku dělat a použít k přípravě programu (střílení kuší, trefování do ducha, maňáskové divadlo Krteček atd.).

Už nyní se na všechny moc těšíme!

Za Kaštánek teta Hanka

—————

Zpět