Procházka oborou - 18.9.2012

15.09.2012 08:33

PODZIMNÍ PROCHÁZKA OBOROU HOLEDNÁ

Milé děti a maminky,

srdečně Vás zveme do KAŠTÁNKU, tentokrát za prasátky, na procházku brněnskou oborou Holedná. Vydáme se trasou od prasátek, přes penzion Pohoda, Údolím oddechu zpět do Bystrce. Celá cesta je „po vrstevnici“ kolem potoka Vrbovce. Trasa je bez problémů zvládnutelná pěšky, s kočárky i odrážedly a kdykoli nás během cesty můžete opustit (např. obejít jen výběh s prasátky a vrátit se do Bystrce autobusem/vlastním autem, nebo za penzionem Pohoda vyjít na zastávku trolejbusu Filipova).

CO NÁS TAM ČEKÁ?:

Pan oborník Pospíšil se na nás už těší, připravil pro děti hru i malé povídání o lese a jeho zvířátkách. Můžeme prasátkům přinést nějaké pamlsky – jablíčka, mrkvičky nebo kukuřici, tu prý prasátka milují. Naopak je bolí často bříška z rohlíků a chleba, které si raději nechte na svačinku J!

KDY A KDE SE SEJDEME?:

Sejdeme se v úterý 18. 9. 2012 mezi 9:30-9:50 (dle příjezdu autobusů) na parkovišti u vstupu do obory „u prasátek“, zastávka autobusu č. 50 - Stará dálnice.

JAK SE TAM DOSTANU?

Autobusem č.50 odjezdy ze zastávky ZOO 9:22 nízkopodlažní!, 9:42

odjezdy ze zastávky KUBÍČKOVA 9:27 nízkopodlažní!, 9:47

výstup na zastávce (na znamení!) STARÁ DÁLNICE

 

poz: cesta autobusem z Bystrce trvá kolem 5-8 min., pan oborník na nás bude čekat u vstupu do obory v 9:45, povídání a hry cca 15-20 min., cesta lesem je dlouhá cca 3km – je to příjemná procházka J

 

-Těší se na Vás tety z Kaštánku-

—————

Zpět